Monthly Archives: August 2017

EAP Controller Software

Posted by admin Date: 18/08/2017

Kita bertemu kembali… Nak cerita mengenai controller software management untuk AP ni… Software ni boleh di install atas platform Windows dan juga Linux. Dashboard management controller yang running sejak semalam… Setelah seharian management console dijalankan… inilah hasil pemantauan…. Boleh tengok berapa jumlah pengguna pada sesuatu masa dan juga jumlah data yang digunakan pada jam tersebut. […]

tp-link EAP 115

Posted by admin Date: 17/08/2017

AP ni dah lama beli… baru explore extra function dia guna management tool dia. Not bad.. sebab boleh buat captive portal, ada voucher dan boleh manage voucher tu. Tak betul betul test lagi benda ni. Nanti kalau dah ada bebetul test kita tengok macam mana…